Корисни совети за Вас

 

Најпродавани производи

Rolo-enterier

Зебра завеси

Познати под називот “Ден и ноќ“, поради нивниот ротирачки механизам и двослојна текстура. По ваша желба го регулирате преклопувањето на полињата со кои се одредува степенот на пропустливост ...

Rolo-enterier

Роло завеси

Едноставен и стилски дизајн. Лесен начин за регулирање на степенот на светлина во вашиот дом или деловен простор. Често се користат за внатрешни отвори во декоративна смисла ...

Rolo-enterier

Плисе комарници

Се повеќе барани на нашиот пазар. Може да се монтираат на врати или прозори. Обезбедуваат потполна заштита од непожелни инсекти во летните периоди, а во зимскиот период ...

 

 

 

 

 

 

Каталози